Om os

FodboldHoldet Herning blev etableret i januar 2015 af en gruppe venner som savnede et sted hvor det sociale var i højsædet, krydret med den sport som vi værdsætter meget højt. Vi blev på 3 år en af de største senior afdelinger i Herning. FodboldHoldet Herning er en klub i rivende udvikling og hvor drømmene er store. Vi opererer pt med 4 herre senior hold og med 80 medlemmer. (stigende medlemstal). Vi huser følgende hold:


- Serie 3

- Serie 4

- Serie 5.1

- Serie 5.2


Vi er en klub hvor der plads til forskelligheder og alle er velkommen i FodboldHoldet Herning, såfremt de overholder klubbens vedtægter og regler.

 

 

I FodboldHoldet Herning har vi en vision om at blive en af de største fodboldafdelinger i Herning kommune. Vi er allerede nu blandt de 2-3 største herrer senior afdelinger, på trods af vores unge alder. Hos FodboldHoldet Herning tør vi at drømme stort og ønsker at udvikle klubben til mere end én herre senior fodboldklub. Vores mål er at få etableret oldboys, dame fodbold og ungdomsfodbold, både drenge og pige fodbold, vi er meget tæt på at kunne realisere nogle af disse mål inden for de næste par år.Træningstider:

Tirsdag:   19:00 - 20:30

Torsdag:  19:00 - 20:30